Deze site is gemaakt door Reindert Nijland. Het doel van deze site is het beschikbaar stellen van zo veel mogelijk informatie over de in Nederland voorkomende krabben, en het hiermee vergroten van de kennis over deze dieren.

Ondanks dat grote zorgvuldigheid betracht is, kan het voorkomen dat niet alle informatie volledig juist en up to date is. Toch probeer ik het niveau van deze site zo hoog mogelijk te houden, waardoor deze site zal kunnen functioneren als een volledige, en wetenschappelijk betrouwbare informatiebron. Ik zou het zeer op prijs stellen als u feitelijke onjuistheden, niet meer werkende koppelingen etc. zou willen doorgeven via info@krabben.net

Alle afbeeldingen en foto's op deze site zijn, tenzij anders vermeld, door mijzelf gemaakt, en alle afbeeldingen en foto's worden auteursrechtelijk beschermd, en mogen derhalve niet zo maar worden overgenomen. Wilt u gebruik maken van de figuren en afbeeldingen op deze site, stuur mij hierover dan een e-mail.

De informatie op deze site is samengesteld uit mijn eigen waarnemingen, commentaar en informatie van een aantal vrienden, kennissen en mede-krabbenkenners, en verder met behulp van de veldgidsen en/of naslagwerken die worden vermeld bij literatuur.

Voor opmerkingen, vragen, feedback etc, stuur een e-mail naar: info@krabben.net.